Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

12ος Δρόμος Υγείας - 12η Ημερίδα Υγιεινής Διατροφής

    Την Τετάρτη 15 Μαΐου, έγινε ο 12ος Δρόμος Υγείας (Πατήστε να δείτε το video εδώ) με τη συμμετοχή Λιθουανών και Σλοβένων εκπαιδευτικών. Μια διαδρομή υγείας και ευεξίας, περνώντας από το Πάρκο Πολυχρονίδη - Χάληδων - μέσω του παλιού λιμανιού - περιοχή «Ξενία» επιστρέφοντας στο σχολείο.
   Ακολούθησε η επίσημη παρουσίαση του σχολείου. Η διευθύντρια του σχολείου καλωσόρισε τους φίλους και εταίρους, με τη συμμετοχή όλων των μαθητών του σχολείου και του νηπιαγωγείου μας, παρουσία πολλών γονέων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτισαν ο π. Αντώνιος Σαπουνάκης, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χανίων κ. Βλαζάκης Νικόλαος και ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων κ. Μηλιαράκης Εμμανουήλ.

    Το 5ο Δημοτικό παρουσίασε τραγούδια, δρώμενα, παιχνίδια και χορευτικά «Out of subject box». Στην εκδήλωση συμμετείχαν διαδραστικά και οι εταίροι και χορέψαμε όλοι μαζί, με μια πλειάδα μαθητών ντυμένων με παραδοσιακές κρητικές στολές.
  Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η 12η Ημερίδα Υγιεινής Διατροφής. Με τη συμπαράσταση του δραστήριου Συλλόγου Γονέων, ετοιμάστηκε το υγιεινό δεκατιανό. Φρεσκοστυμμένοι χυμοί και ντακάκια, με νόστιμο κέικ, τα οποία απολαύσαμε όλοι δεόντως.