Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων.


 

Η εκπαιδευτική επίσκεψη στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων την Παρασκευή 10/11/2023, αποτέλεσε μια αξέχαστη εμπειρία για όλο το σχολείο μας.

Το πάρκο αυτό, πλούσιο σε φυσική ομορφιά και ιστορία, μας πρόσφερε μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθούμε με τη φύση ξεφεύγοντας από τα στενά όρια της αυλής του σχολείου μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής, είχαμε την ευκαιρία να περπατήσουμε σε μονοπάτια που διασχίζουν το πανέμορφο φυσικό τοπίο. Τα δέντρα, τα λουλούδια και η άγρια βλάστηση προσέδωσαν μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας στην εμπειρία μας. Η βιοποικιλότητα του περιβάλλοντος, ενίσχυσε τη συνειδητοποίηση για τη σημασία της διατήρησης της φύσης.

Εκτός από την εκπαιδευτική πλευρά, με τη στενή έννοια του όρου, η εκδρομή ήταν επίσης μια ευκαιρία για εκδηλώσεις και δραστηριότητες ψυχαγωγίας. Οι μαθητές δημιούργησαν αναμνηστικές στιγμές, συμμετέχοντας σε παιχνίδια και ομαδικές δραστηριότητες.

Συνολικά, η εκδρομή μας στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων ήταν μια εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη. Αποκομίσαμε όχι μόνο γνώσεις αλλά και μια αίσθηση ενότητας με τη φύση και τον πολιτισμό της περιοχής.

Με λαχτάρα ανυπομονούμε να επαναληφθεί!!!