Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ


 

   Αγαπημένα μας παιδιά, αγαπητοί γονείς,

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά γεμάτη φως, ελπίδα και αισιοδοξία.

Από τη Δευτέρα 11/01/2021 ξεκινάμε την κανονική μας λειτουργία και συναντιόμαστε ξανά από κοντά.

Το πρόγραμμα του σχολείου συνεχίζεται όπως ακριβώς πριν κλείσουμε (πρωινή ζώνη, ημερήσιο πρόγραμμα 08:15 π.μ.-13:15 μ.μ., - ολοήμερο πρόγραμμα).

Ιδιαίτερη προσοχή! Οι γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά τους κατά την προσέλευση και την αποχώρηση να μην συνωστίζονται στην καγκελόπορτα του σχολείου καθώς αυτό διαθέτει μόνο μία είσοδο - έξοδο.

Οι μαθητές στις 13.15 μ.μ. θα αποχωρούν ανά τάξη ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε συνωστισμός γι’ αυτό ζητάμε την κατανόηση, την ανοχή και την υπομονή των γονιών στις όποιες καθυστερήσεις προκύψουν.

Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα μέτρα που ίσχυαν πριν, ισχύουν και τώρα: οι μαθητές θα φορούν τη μάσκα τους καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος (έχοντας πάντα μαζί τους και μια δεύτερη), καθώς και όσοι εισέρχονται στο χώρο του σχολείου. Θα έχουν μαζί τους το ατομικό τους παγουράκι για νερό, τα αντισηπτικά τους μαντιλάκια, τα προσωπικά τους αντικείμενα και θα τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής.

Παρακαλούμε πολύ να καταβάλουμε όλοι μαζί κάθε δυνατή προσπάθεια να τηρήσουμε με συνέπεια τους κανόνες για το καλό και την ασφάλεια όλων μας.

Λίγη ακόμα υπομονή και πίστη και όλα θα ξεπεραστούν.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων