Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΜΗΜΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

 


Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 16/09/21 αρχίζει η κανονική λειτουργία του Ολοήμερου Τμήματος του σχολείου μας.

Η φοίτηση των παιδιών που έχουν εγγραφεί είναι υποχρεωτική και φροντίστε να είναι καθημερινή. Αν κάποιες μέρες επιθυμείτε να παραλάβετε το παιδί σας νωρίτερα και δεν παραμείνει στο Ολοήμερο, οφείλετε εσείς ή το ίδιο το παιδί να ενημερώσετε τη Διεύθυνση του σχολείου ή τους δασκάλους του Ολοήμερου, κ. Μιχελάκη Κυριακή και κ. Κελαϊδή Αντώνιο.

Θα προσκομίσετε στο σχολείο υπεύθυνη δήλωση συμπληρωμένη και θα αναφέρετε ποιος παραλαμβάνει το μαθητή κατά την αποχώρησή του (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο) και την ώρα της αποχώρησης

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν κάποια μέρα, λόγω αδυναμίας σας, αναθέσετε σε άτομο που δεν έχετε αναφέρει στη δήλωσή σας να παραλάβει το παιδί σας, θα πρέπει να ενημερώσετε τηλεφωνικά το σχολείο. Η παράδοση του παιδιού θα γίνει με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας του ατόμου αυτού.

 

Για την εύρυθμη λειτουργία του Ολοήμερου τμήματος θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε τα εξής:

-Σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας του Ολοήμερου η πόρτα του σχολείου παραμένει κλειδωμένη.

-Τα παιδιά που θα παραμένουν, πρέπει να έχουν μαζί τους φαγητό, πιρούνι ή κουτάλι και πετσέτα και αντισηπτικά μαντιλάκια Υπάρχει και η δυνατότητα να ψωνίσουν από το κυλικείο του σχολείου, αφού αυτό παραμένει ανοιχτό στην έναρξη του Ολοήμερου.

- Λόγω των μέτρων για την πανδημία, είναι προτιμητέο το φαγητό των παιδιών να μεταφέρεται σε ισοθερμικό μπολ, ώστε να μη χρειάζεται ψυγείο ή ζέσταμα. Υπάρχει, όμως, η δυνατότητα να ζεσταθεί το φαγητό. Σε αυτή την περίπτωση το φαγητό τοποθετείται σε σκεύος κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων. Μεταλλικά σκεύη απαγορεύονται.

Επίσης πάνω στο φαγητοδοχείο να αναγράφεται με ανεξίτηλο μαρκαδόρο το ονοματεπώνυμο του μαθητή όπως και ετικέτα στο τσαντάκι του

-Οι ώρες αποχώρησης των μαθητών από το Ολοήμερο ορίζονται από το νόμο στις 15.00 και στις 16.00 ακριβώς. Σας παρακαλούμε να είστε ακριβείς στην ώρα παραλαβής των παιδιών σας.

.

-Η παραλαβή των μαθητών θα πραγματοποιείται στην εξώπορτα του σχολείου ενώ μέρες βροχερές θα γίνεται από την είσοδο του σχολείου.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία!